Ik ben gespecialiseerd in het analyseren, ontwerpen en toetsen van de logistiek van zorginstellingen die een grote transformatie doormaken, bijvoorbeeld als gevolg van fusie of nieuwbouw. Met kwantitatieve logistieke simulatiemodellen help ik zorginstellingen inzicht te krijgen in de veranderingen die op hen af komen. Door samen tot passende oplossingen te komen, zijn zorginstellingen beter voorbereid op hun toekomst.

Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in de zorg. Als onderzoeker bij TNO heb ik diverse bedrijven in de luchtvaart, havens en offshore geholpen hun werkprocessen te analyseren, informatiesystemen te ontwerpen en hun organisatie effectiever in te richten. De logistieke kennis heb ik sinds 2006 toegepast in de zorg, zowel bij ICT projecten, maar vooral ook bij diverse nieuwbouw projecten.
Ik ben een gedreven analytisch ingestelde adviseur met een brede interesse. Met mensen in de organisatie onderzoek ik graag hoe de realiteit in elkaar steekt om zo samen tot nieuw processen, systemen, gebouwen of organisatie te komen. Mijn kracht is om complexe en ogenschijnlijk chaotische systemen te doorgronden en deze als een simpele realiteit te communiceren.
Ik ben gastdocent bij de Universiteit van Amsterdam (AMC) rondom de thema´s ICT implementatie in de zorg en Logistiek en Proces Management in de zorg.
Sinds 2014 ben ik gestart met promotie onderzoek met als doel een ontwikkelmethode te realiseren, waarmee ziekenhuistransformaties – zoals fusie en nieuwbouw – tot betere resultaten leiden, in het bijzonder in logistiek opzicht.

Contactgegevens

Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search