Annelies van der Ham

Sinds 2015 combineer ik advieswerk met onderzoek doen aan de Universiteit Maastricht. Ik richt me daarbij op logistiek, capaciteitsmanagement, operations management en ICT.
Ik ga hiermee door, en wil de data en kennis van 10 jaar SQwin verder uitbouwen en deze in de praktijk blijven toepassen om de gezondheidszorg te verbeteren.                                                            

Contact

tel. 06-10935564 – a.vanderham@squrious.nlwww.squrious.nl

Eric Streefland
Vanaf 2011 ben ik naast de zorg ook aan de slag gegaan bij de gemeentelijke overheid, met als rode draad het verbeteren van dienstverlening en het professionaliseren van informatie-management. Vanaf 1 januari jl. ben ik in dienst bij de gemeente Noordoostpolder als programmamanager Dienstverlening en teamleider Informatie. Het lijkt mij leuk om daarnaast af en toe nog eens een leuke opdracht te doen als zelfstandige.

Contact
tel. 06-23365810 – info@heands.nlwww.heands.nl

Marcel Bingley
De afgelopen jaren heb ik naast opdrachten in de zorg in toenemende mate projectmanagement opdrachten op het gebied van procesoptimalisatie en digitalisering bij de lokale en rijksoverheid uitgevoerd. Mede door het volgen van de opleiding Lean Six Sigma Black Belt heb ik besloten me daar vanuit een nieuw bedrijf volledig op toe te leggen.


Contact

tel. 06-22803062 – mbingley@streving.nlwww.streving.nl

Marian Willigenburg

Vernieuwende huisvesting voor organisaties in de gezondheidszorg en daarbuiten. Afgelopen 10 jaar heb ik mijn kennis en ervaring op dat gebied verder uitgebreid. Het blijft voor mij het mooiste werk dat er is en daar ga ik ook mee door bij huisvestingsadviesbureau WorkWire. Samen met mijn nieuwe collega’s van WorkWire ben ik al weer een aantal maanden bezig met mooie projecten onder andere in het Amsterdam UMC. 

Contact
tel. 06-22204555 – marian@workwire.nl www.workwire.nl