Vernieuwd werken in bestaande gebouwen

GGZ instelling Altrecht heeft een sterk verouderd leegstaand pand op basis van een sluitend exploitatieplan omgevormd tot een bijzonder, efficiënt en eigentijds gebouw waar medewerkers op een uiterst moderne en fijne manier ‘lekker’ kunnen werken en cliënten zich welkom en prettig voelen. Vooral ook de combinatie tussen het monumentale karakter én de zeer eigentijdse functie maken deze werkplek tot een zeer bijzondere en daarmee kan het gebouw zowel voor wat concept als uitstraling betreft als voorbeeld dienen voor Altrecht en daarbuiten.

Onder het motto ‘’Lekker Werken in het Hoofdgebouw’’ heeft SQwin een groot werkinnovatieproject gerealiseerd, waarover in onderstaande brochure meer te lezen is. Dit project is in 2013 genomineerd voor de “Winning Workplace Award”.

Na het ontwikkelen van een visiedocument op de toekomstige manier van werken Altrecht breed hebben we een werkconcept voor ambulante zorg in het hoofdgebouw Zeist uitgewerkt. Daarin zijn het wachtconcept, spreekkamerconcept, gastvrijheidsconcept, ict-concept, diverse business cases, programma- en activiteitenplan voor realisatie Lekker Werken, rooster- en kamerplanningssystematiek uitgewerkt.

Klant:

Altrecht

Plaats:

Zeist, Sanatoriumterrein

Related Projects
Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search