Innovatieve ICT voor culturele instelling

De Gruitpoort is een cultureel centrum in het hart van Doetinchem. In de Gruitpoort worden diverse disciplines aangeboden, te weten:
• Filmhuis
• Theater met professionele en amateurprogrammering
• Cursusbedrijf
• Zakelijke verhuringen

De culturele sector staat momenteel voor diverse uitdagingen. Gruitpoort is hierin geen uitzondering. Subsidies worden verlaagd en klanten vragen om meer flexibiliteit in het aanbod.

De Gruitpoort heeft vanaf het cursusseizoen 2012 een abonnementensysteem geïntroduceerd waarmee cursussen, het filmhuis en theater integraal worden aangeboden. Bij dit abonnementensysteem koopt men een abonnement krijgt men per maand toegang tot diverse activiteiten, afhankelijk van het gekozen abonnement.

SQwin heeft de Gruitpoort ondersteund bij het selecteren van een nieuw backofficesysteem, kassa’s en aanmeldzuilen, die de nieuwe werkprocessen die voortvloeien uit het abonnementensysteem ondersteunen. Daarnaast is er een nieuwe partij geselecteerd, die een nieuwe website realiseert om klanten in staat te stellen via computer, tablet of smartphone cursussen en voorstellingen te reserveren.

Voor de selectie zijn de door SQwin ontwikkelde en bewezen selectiemethodes toegepast. Nadat de beoogde leverancier werd geselecteerd heeft SQwin geadviseerd bij contractering, waarbij functioneel inhoudelijke en financiële factoren zijn meegenomen, alsmede een wederzijds gedragen implementatieplan.

Klant:

De Gruitpoort

Related Projects
Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search