Nieuwe kantoorconcepten voor concernbureau en De Brink in Noordwijk

Voor de ruim 400 medewerkers van het Shared Service Center en Concernbureau in Amersfoort hebben wij  een passend kantoorconcept ontwikkeld. In een korte tijd is expertmatig, op basis van een aantal door de Raad van Bestuur vastgestelde uitgangspunten, het kantoorconcept ontwikkeld.

Het Shared ServiceCenter was een centralisatieslag waarbij stafmedewerkers die eerst nog op de terreinen in diverse delen van het land gehuisvest waren nu bij elkaar werden gehuisvest. Het voormalige onderwijsgebouw is gerenoveerd en omgeturnd naar een modern kantoorgebouw.  Om de binding met de doelgroep te  behouden zijn  speciale leerervaringsplaatsen in de coffeecorner en bedrijfsrestaurant in het werkconcept opgenomen en is specifiek meubilair door de doelgroep vervaardigd.

Enkele jaren eerder hebben we voor ’s Heeren Loo West Nederland het kantoorconcept voor de nieuwbouw van zorg- en stafdiensten op De Brink op het terrein in Noordwijk ontwikkeld. Na een werkomgevingsonderzoek waarin onder andere de bezetting en benutting van werkplekken is gemeten en de beleving van de werkomgeving is gepeild, heeft het management gekozen voor een modern kantoorconcept voor het nieuwe gebouw. Medewerkers hebben aan de realisatie van het concept een actieve bijdrage geleverd. Na een inspiratiesessie en excursie hebben zij in de vorm van moodboards input geleverd voor het ontwerp van het concept.

Klant:

’s Heeren Loo

Projectinformatieboekje:

’s Heeren Loo Amersfoort

Related Projects
Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search