‘Allemaal digitaal’ bij woningcorporatie

In 2010 heeft Mitros een foto gemaakt van haar informatiehuishouding en op grond daarvan een documentair informatie voorzieningsbeleid (DIV) geformuleerd.
Het doel van het beleid is dat Mitros volledig digitaal gaat werken. Deze nieuwe werkwijze wordt ondersteund door het activiteit gerelateerde kantoorconcept dat in de nieuwe huisvesting van Mitros is gerealiseerd.

Onder de naam Allemaal Digitaal is Mitros nu bezig om dit DIV-beleid te implementeren.
SQwin heeft Mitros begeleid bij het ontwikkelen van de visie op digitaal werken en het uitvoeren van de selectie van een document management systeem dat bij die visie past. Het geselecteerde DMS maakt het mogelijk de documentlevenscyclus van concept document naar archiefdocument en tot slot te vernietigen document in zijn geheel te ondersteunen. Daarnaast is ook het mogelijk om de verschillende werkprocessen (gestructureerd en ongestructureerd) met ad hoc taken of workflow management te ondersteunen facturen automatisch te herkennen en te verwerken.

SQwin managet het programma Allemaal Digitaal waarin naast het implementeren van het DMS binnen het programma Allemaal Digitaal een servicebus architectuur wordt geïmplementeerd, waardoor het voor Mitros mogelijk wordt om de eerste stappen te zetten op het gebied van eenmalige registratie van gegevens en meervoudig gebruik en straight through processing.

Klant:

Woningcorporatie Mitros

Related Projects
Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search