E-health strategie

Zorgpartners Friesland wil de samenwerking tussen de individuele partners Medisch Centrum Leeuwarden, Ziekenhuis de Tjongerschans en Noorderbreedte met behulp van e-health katalyseren. Deze samenwerking betreft zowel de eerste-, tweede- als derdelijns zorg alsmede de empowerment van patiënten middels e-health.

E-health is een containerbegrip waarbinnen grote verschillen bestaan in toepassingen en daarmee ook de voordelen die het kan bieden. In algemene zin gaat e-health over (commerciële) toepassingen waarbij Internettechnologie gebruikt wordt om informatie, producten en/of diensten in de zorg aan te bieden.

Een e-health strategie moet zorgpartners Friesland helpen om strategische keuzes te maken welke vormen van e-health op korte termijn toepasbaar zijn en bijdragen aan de samenwerking tussen zorginstellingen en patiënten enerzijds en de zorginstellingen onderling anderzijds, en welke vormen voorlopig niet.

SQwin heeft Zorgpartners Friesland begeleid bij het ontwikkelen van de e-health strategie waarmee het in staat is om e-health in de praktijk handen en voeten te geven.

Klant:

Zorgpartners Friesland

Related Projects
Direct contact

Stuur ons een mail en wij nemen direct contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search